Färdigrenoverat, en skön känsla

Börjar ni närma er slutet på er stora badrumsrenovering? Det är alltid en speciell känsla när allt börjar vara klart och man får börja använda badrummet igen till det de var tänkt för. Det är nu man börjar tänka om allt verkligen är klart och man kan byggstäda ordentligt. Har man planerat renovering noga så ska man inte behöva missa något.

Det finns alltid en risk när man börjar närma sig slutet på en renovering att man missar någon viktig detalj. Var därför noga med att kontrollera att allt är klart och gör gärna en checklista på allt som ska göras innan så ni vet att det är gjort. När slutstädningen är gjord så gäller det att hitta den inredning man vill ha i sitt badrum. Försök hitta handdukshängare av bra kvalité och som passar i ert badrum. Det finns många varianter av krokar och hängare som kan passa just ert badrum.

Om det är ett badrum med gott om yta så kan du lyxa till det med saker som du kanske vanligtvis inte får plats med i ett badrum. Är det ett mindre badrum så kanske du får tänka till lite extra med hur du inreder och inte överbelamrar det med saker som tar upp allt för mycket plats. Det finns smarta lösningar för små badrum som går att använda sig av. Ett är att bygga förvaring uppåt väggarna mot taket för att frigöra yta på golvet.